Multamäen leirikeskus

Multamäki on monien mahdollisuuksien harrastus-, majoitus- ja ajanviettopaikka Laukaassa puhdasvetisen Peurunkajärven rannalla.

Monien mahdollisuuksien harrastus- ja ajanviettopaikka

Multamäki on monien mahdollisuuksien harrastus-, majoitus- ja ajanviettopaikka Laukaassa puhdasvetisen Peurunkajärven rannalla. Multamäessä on upea hiekkaranta laitureineen ja liukumäkineen sekä rantasauna ja lempeitä löylyjä antava savusauna ja erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Koululaisten loma-aikoina Multamäen leirikeskus on pääasiallisesti leirikäytössä.

Rakennukset ja mökit

Katvela soveltuu kokous- ja koulutustilaisuuksien pitopaikaksi keittiöineen ja oleskelutiloineen. Katvelassa on myös oma sauna. Käytössä on piirtoheitin ja fläppitaulu. Majoitustilaa Katvelassa on 18:lle henkilölle (tarvittaessa lisävuodemahdollisuus).

Kaksikerroksinen ohjaajarakennus sopii hyvin kokousten järjestämiseen sekä kaikenlaiseen hauskan pitoon ystävien, työkavereiden ja perheen kanssa. Rakennuksessa on keittiö, ruokailu- ja oleskelutilat, sauna sekä yöpymistilaa 9:lle henkilölle (tarvittaessa lisävuodemahdollisuus).

Keittiörakennuksessa on hyvät ruoanvalmistusmahdollisuudet ja kylmätilat suuremmallekin ryhmälle. Ruokasaliin mahtuu noin 40 henkilöä.

Harrastetilassa 73 m² voi järjestää kokouksia, illanviettoja ja juhlia. Siellä voi myös pelata biljardia, pingistä ja muita pelejä.

Mökit: Alueella on 10 kpl 4 hengen mökkejä, jotka ovat vuokrattavissa kesäaikaan 16.4.–30.9.

Multamäen alueella on luontopolku, upea näköalapaikka ja kota, grillipaikka, 40 x 60 m kokoinen pelikenttä ja laavuja. Liikkumista voi harrastaa uiden, kalastaen, soutaen tai meloen sekä frisbeegolfradalla ja talvisin hiihtäen. Multamäestä on yhteys retkeilyreitti Metsoreitille.

Tiedustelut:

tiedustelut Multamäen isännältä, varaukset Laukaan kunnan vapaa-aikatoimistosta. Katso yhteystiedot ohesta.

Varustelu ja lisäpalvelut

  • Frisbeegolfrata
  • Pelikenttä
  • Kajakkeja ja soutuveneitä
  • Grillipaikka
  • Kota ja laavuja
  • Luontopolku
  • Hiihtoladut
  • Sauna ja savusauna
Finnintie 292, 41350 Laukaa
014 267 5725 vapaa-aikatoimisto, arkisin klo 9-15
050 315 3500 vapaa-aikatoimisto, arkisin klo 9-15
0400 410 164 Multamäen isäntä